Gratis competentietest

Een gratis competentietest is gemakkelijk te vinden op het internet. Maar een test die niet geïnteresseerd is in jouw persoonlijke gegevens om je later te kunnen spammen is deze: de gratis competentietest van Testcentrum Groei. Zo betaal je niet met je privacy, al wordt er vast wel gehoopt dat er een aantal mensen per dag een betaald uitgebreid rapport kopen ;-), maar dat is uiteraard geen verplichting!

Gratis competentietest zonder registratieplicht!

De gratis competentietest waar wij hier naar verwijzen vraagt dus geen gegevens. Niet vooraf, niet achteraf. Je kunt je wel vrijwillig aanmelden als volger waardoor je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe tests en aanbiedingen. De gratis competentietest geeft direct je uitslag met een serie basisinzichten in jouw competentieprofiel. Altijd handig voor een sollicitatie bijvoorbeeld.

Deze gratis competentietest is dus gratis zonder gegevens te vragen….? Hoe kan dat? Zit er een addertje onder het gras? Niet echt. Door een gratis competentietest aan te bieden zonder gegevens te vragen, komen er toch veel internetbezoekers op de website af. En elke websitebezoeker die tevreden de website uiteindelijk weer verlaat is een tevreden bezoeker die wellicht een tijdje later terugkomt voor een betaalde dienst. Dat is dus de inzet, open en eerlijk. Dus maak gebruik van de test en vertel anderen via bijvoorbeeld social media (rechtsboven…;-) ) dat er een gratis competentietest is. Ook dat helpt zowel de aanstaande bezoeker als de website verder. Veel succes en bij vragen of ideeën, neem gerust contact op.